Live

ȘTIRILE ZU

Personalitatea anului 2017 este Donald Trump

Personalitatea anului 2017 este Donald Trump
Decizie în premieră … publicația Time Magazine a anunţat Personalitatea anului 2017. Titlul nu i-a revenit unei singure persoane. Simona Jurca vine cu detaliile.
Titlul de personalitatea anului 2017 merge anul acesta către un grup de persoane. E vorba de peste 100 de femei care au avut curajul să denunţe hărţuirea sexuală. Revista Time premiază aşadar militanţii „The Silence Breakers”, cei care „ au rupt tăcerea” la îndemnul hashtagului #metoo. Dezvăluirile lor au provocat un imens scandal la Hollywood, după ce unul dintre cei mai cunoscuţi producători din cetatea filmului, Harvey Weinstein, actorul Kevin Spacey sau prezentatorul TV Matt Lauer au fost demascați. Anul trecut, Donald Trump a fost câştigătorul desemnat drept personalitatea anului.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate