Live

ȘTIRILE ZU

Pentru elevi, săptămâna a început cu testarea COVID

Pentru elevi, săptămâna a început cu testarea COVID
De astăzi, atât ei, cât și profesorii se vor testa de două ori pe săptămână, luni și joi, acasă ori la școală. Acolo unde s-a optat pentru varianta testării acasă, elevii au primit deja două kituri pentru săptămâna în curs. Dacă testul iese pozitiv, părinții sunt obligați să anunțe școala, apoi să facă un test antigen sau PCR.
Testarea COVID a elevilor nu este obligatorie iar aceștia pot merge la școală cu sau fără test. Din acest motiv, unii părinți au început să vândă pe internet kiturile primite de la școală. Pe site-urile de vânzări au apărut anunțuri cu teste de salivă. Una dintre probleme este și faptul că testele nu sunt complet sigilate și există riscul contaminării, pentru că trec prin mai multe mâini.

Foto: observatornews.ro
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate