Live

ȘTIRILE ZU

O gură de oxigen pentru cultură

O gură de oxigen pentru cultură
Teoretic, de astazi, restaurantele si cafenelele pot servi clienti si inauntru, iar teatrele si cinematografele isi pot tine spectacolele si proiectiile … sigur, cu respectarea distantarii si a unor măsuri de protecție sanitară. Se redeschid localurile acolo unde, in ultimele 14 zile, incidenta cazurilor de COVID n-a depasit 1,5 la mia de locuitori.
Barurile, cluburile și discotecile rămân închise în continuare.

Restaurantele vor functiona la 50% din capacitate si asta pentru ca jumatate dintre mese trebuie sa ramana goale, iar la o masa pot sta cel mult 6 persoane, exceptie facand membrii aceleiasi familii. Clienții vor fi triați si va fi interzis transferul olivierelor de la o masă la alta. Acolo unde se poate, se vor folosi meniuri de unica folosinta.
Masca poate fi scoasa doar in momentul in care te asezi la masa.  Nu se danseaza si nu se consuma nimic de la bar - in felul acesta circulatia clientilor in local va fi redusa.
La evenimentele private organizate în interior pot participa cel mult 50 de persoane, iar la cele organizate în exterior - cel mult 100.
 
Foto: a1.ro
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate