Live

ȘTIRILE ZU

Nunțile si botezurile – interzise

Nunțile si botezurile – interzise
Premierul Ludovic Orban spune ca cele mai multe persoane s-au infectat cu COVID 19 la evenimentele private, motiv pentru care acestea vor fi oprite pentru 30 de zile. Declaraţia a fost facuta astazi, la începutul şedinţei de Guvern in care Executivul decide prelungirea starii de alerta. Orban a cerut, de asemenea, intensificarea controallor şi aplicarea de amenzi drastice acolo unde poliţiştii constată încălcarea regulilor.
Totul, pe fondul creşterii numarului de infectari cu SARS COV 2. Autoritaţile au anunta astazi peste 4.000 de noi îmbolnaviri, din 31.300 de teste efectate în ultimele 24 de ore. Potrivit premierului, indicele cumulat al cazurilor noi de COVID la mia de locuitori se calculeaza pe baza datelor de la Evidenta Populaţiei care actualizeaza numarul persoanelor saptamanal.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate