Live

ȘTIRILE ZU

Nu toți absolvenții de liceu dau BAC-ul

Nu toți absolvenții de liceu dau BAC-ul
Anul acesta s-au înscris pentru examen 130.000 de elevi, cu 30.000 mai puțini decât numărul celor din calsele terminale. Ministrul Educației, Ligia Deca, spune că sunt mai multe motive: elevii de la liceele tehnologice, de exemplu, au posibilitatea de a opta pentru certificare profesională și intrarea, apoi, în piața muncii. De asemenea, unii elevi preferă să dea Bacalaureatul în sesiunea din toamnă sau anul următor.
Astăzi s-a desfășurat prima probă a examenului de BAC – cea la limba și literatura română. Subiectele și baremul au fost publicate oficial, pe edu.ro. A doua probă scrisă e programată mâine – e vorba de proba obligatorie a profilului: Istorie sau Matematică. Miercuri e proba la alegere.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate