Live

ȘTIRILE ZU

Noul an școlar, care începe de luni, vine cu modificări importante

Noul an școlar, care începe de luni, vine cu modificări importante
Noul an școlar, care începe de luni, vine cu modificări importante. Iar cea mai controversată este introducerea camerelor de detenție. Potrivit Ministrului Educației, amenajarea acestora nu este obligatorie - va rămâne la latitudinea directorilor de școli. În camerele de detenție ar urma să ajungă elevii care deranjează orele iar activitățile de aici țin tot de educație, a explicat Ligia Deca. Elevii vor putea face recapitulare sau lectură.  
Tot de anul acesta, profesorul îi poate scoate pe elevi de la curs dacă aceștia nu sunt îmbrăcat decent. Iar telefoanele mobile vor putea fi confiscate dacă elevii le folosesc în timpul orelor sau refuză să le lase în spațiul special amenajat.

sursa foto: Antena 3 CNN
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate