Live

ȘTIRILE ZU

Nouăți despre râca din trafic, de la Fântâna Miorița

Nouăți despre râca din trafic, de la Fântâna Miorița
          A fost publicata motivarea judecătorilor în cazul șoferului condamnat la 5 ani de închisoare după ce a lovit intenționat cu mașina sa un alt autoturism.
Judecătorii de la Curtea de Apel București spun că au luat această decizie deoarece șoferul Tuaregului a lovit Loganul în mod intenționat și a pus în pericol viața mai multor persoane. Conducătorul auto a fost condamnat pentru tentativă de omor și nu va mai avea voie să conducă 5 ani după ce iese din închisoare. De asemenea, Tuaregul a fost confiscat. Judecătorii au dispus și plata unei sume de 14.000 de euro către șoferul Loganului, doi pasageri și un pieton care trecea prin zonă și putea fi lovit.

Foto: observator.tv
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate