Live

ȘTIRILE ZU

Noroc mare pentru Naționala de Fotbal la Jocurile Olimpice

Noroc mare pentru Naționala de Fotbal la Jocurile Olimpice
Romania a picat in cea mai usoara grupa, grupa B, alaturi de Honduras, Noua Zeelanda si Coreea de Sud. Tragerea la sorti a avut loc astazi. Romania va debuta cu Honduras, pe 22 iulie, trei zile mai tarziu fiind programat meciul cu Coreea de Sud. Iar pe 28 iulie, tricolorii mici vor intalni selectionata Noii Zeelande. Dacă va trece de grupe, România va înfrunta în sferturi locul 1 sau 2 din grupa A. Adică una dintre Japonia, Africa de Sud, Mexic și Franța. 

Conform regulamentului, sunt eligibili fotbalistii nascuti incepand cu 1 ianuarie 1997. Lotul final va fi format din 18 jucatori, dintre care maximum 3 pestelimita de varsta. Naționala mică revine după 57 de ani la JO unde s-a calificat datorită semifinalei jucate la Campionatul European sub 21 de ani din 2019.

Foto: as.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate