Live

ȘTIRILE ZU

Noi restricții

Noi restricții
Noile restricții impuse de autorități în România au fost publicate in weekend in Monitorul Oficial … se aplica de astazi. 
Cine iese diseara, dupa ora 10 pe strazi, trebuie sa aiba la el o adeverinta de la angajator din care sa reiasa ca trebuie sa fie la munca la ora aia sau o declaratie pe proprie raspundere in care sa se precizeze motivul deplasarii. Modelul celor doua formulare poate fi descarcat online, de pe site-ul Guvernului … le gasesti pe mai.gov.ro.
Deplasarea pe timp de noapte e interzisa, cu cateva exceptii: deplasarea la serviciu, o urgenta medicala, asistenta pentru persoane in varsta sau copii.
Pe timp de zi, se recomanda ca deplasarile sa fie doar in interes de serviciu, la cumparaturi, pentru activitati sportive individuale sau pentru nevoile animalelor de companie … si sunt interzise grupurile mai mari de trei persoane care nu au acelasi domiciliu.
Mall-urile se inchid temporar, la fel si cabinetelor stomatologice - sunt permise interventiile stomatologice de urgenta. Si, de asemenea, se interzice intrarea în România, prin punctele de trecere a frontierei de stat, a cetăţenilor străini … cu excepția situației în care aceștia tranzitează teritoriul României, pe culoare de transit … soferii de camioane asteptau cu orele in aceasta dimineata sa intre în țară prin vama Nădlac si sa iasa pe la Calafat.
Slujbele religioase se vor tine fara credinciosi si pot fi transmise online, iar la ceremoniile de botez, cununie, inmormantare pot participa cel mult opt persoane.
Piețele rămân deschise, cumparatorii sunt rugați să evite formarea de grupuri.

Foto: antena3.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate