Live

ȘTIRILE ZU

Noi precizări despre relaxarea restricțiilor după 15 mai în România

Noi precizări despre relaxarea restricțiilor după 15 mai în România
Presedintele Klaus Iohannis vine cu precizari despre cum s-ar putea prezenta situatia dupa data de 15 mai cand Romania are in vedere o relaxare a restrictiilor. Potrivit presedintelui, oamenii vor putea sa iasa din casa fara sa scrie in declarative unde se duc, dar toți vor fi obligați să poarte măștiîn spațiile închise și în mijloacele de transport în comun.
Vor ramane insa valabile restrictiile privind adunări publice, pentru manifestări de tot felul.
        Se analizeaza si un plan de incepere a scolilor si de reluare a activitatii economice.
Ministrul de Interne, Marcel Vela, vine cu detalii suplimentare - spune ca romanii nu trebuie sa se astepte la schimbari bruste - in continuare, si dupa 15 mai, nu se va merge la restaurant sau spectacole si nici nu se vor putea organiza nunti sau petreceri mari ca inainte de pandemie. Poate prin luna august, romanii sa poata organiza nunti cu mai mult de 8 persoane.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate