Live

ȘTIRILE ZU

Noi măsuri de prevenire a răspândirii COVID 19

Noi măsuri de prevenire a răspândirii COVID 19
Autoritatile au anuntat reguli noi, in incercarea de a preveni raspandirea coronavirusului.
Iata cateva dintre cele mai importante masuri:
Deplasarile persoanelor in afara locuintei sunt interzise in intervalul orar 22-6, cu exceptia celor in interes de serviciu pentru care este necesara legitimatia sau adeverinta de la locul de munca. Aceasta masura intra in vigoare luni, la ora 22.
De asemenea, in intervalul 6 – 22 se recomanda limitarea deplasarilor in afara locuintei/gospodariei. Se pot face deplasari la serviciu, pentru asistenta medicala de urgenta, aprovizionare sau plimbari scurte in apropierea locuintei. 
Tototdata, incepand de duminica, 22 martie, ora 22, se suspenda temporar activitatea mallurilor. Fac exceptie magazinele alimentare si farmaciile din interiorul centrelor comerciale. 
De la aceeasi data, se suspenda activitatea cabinetelor stomatologice. 
Slujbele religioase pot fi transmise online sau prin radio.
Nuntile, botezurile si inmormantarile pot avea loc doar cu participarea a cel mult 8 persoane.  

Foto: observator.tv
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate