Live

ȘTIRILE ZU

Municipiul Sibiu și alte 3 localități din județ intră în carantină, din cauza numărului mare de infectări cu SARS COV 2

Municipiul Sibiu și alte 3 localități din județ intră în carantină, din cauza numărului mare de infectări cu SARS COV 2

Anuntul a fost facut astazi de Seful DSU, Raed Arafat, prezent la sedinta Comitetului Judetean pentru Situaţii de Urgenţă. Astfel, orasele Sibiu, Cisnadie si Tălmaciu precum si comuna Şelimbăr vor fi in carantina incepand de luni, pentru o perioadă de două săptămâni. Însa, magazinele si mall-urile se inchid incepând de mâine. Excepţie vor face doar pieţele şi magazinele alimentare precum si farmaciile.

        De asemenea, terasele se inchid in municipiul Sibiu iar magazinele vor putea primi clienţi până la ora 20. Slujbele religioase se vor desfaşura doar in exterior iar cetaţenii vor ieşi din case doar pe baza declaraţiei pe propirie răspundere.

        Judeţul Sibiu a ajuns astazi la o rata de infectare de aproape 7,8 la mia de locuitori. Pe locul doi este judetul Cluj, cu 7,3.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate