Live

ȘTIRILE ZU

Moment de reculegere și baderole negre la meciul România – Spania, în memoria fiicei lui Luis Enrique

 Moment de reculegere și baderole negre la meciul România – Spania, în memoria fiicei lui Luis Enrique
Momentul de reculegere va avea loc mâine, înaintea partidei de pe Arena Națională. De asemenea, toți jucătorii vor purta banderole negre. Federațiile de Fotbal din Spania și România au primit acordul UEFA pentru a-și manifesta susținerea față de fostul internațional și selecționer. Luis Enrique și-a pierdut recent fiica în vârstă de 9 ani, din cauza unei boli cumplite.
Tricolorii au nevoie de un rezultat bun în meciul cu Spania, pentru a spera, în continuare, la Euro. Naționala României e obligată să obțină măcar un egal, în partida de mâine. Echipa probabilă arată cam așa: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Grigore, Toșca – Marin, Anton, Stanciu – Deac, Pușcaș și Grozav. Meciul e programat mâine, de la 21.45, pe Arena Națională din București. 

Foto: observator.tv
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate