Live

ȘTIRILE ZU

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că își asumă decizia de a închide Valea Oltului

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că își asumă decizia de a închide Valea Oltului
Asta pentru că e important să avem autostrăzi iar dacă lucrările nu se fac acum  vom avea până la 10 luni întârziere și 80 de milioane de lei – penalități. Ministrul a vizitat astăzi șantierul autostrăzii Sibiu – Pitești și a anunțat că este deschis la propuneri alternative.

Începând de luni, circulația rutieră pe Valea Oltului se va închide până pe 7 august, între orele 6 – 20. Lucrările de defrișare care impun oprirea traficului se fac între localitățile Lazaret și Boița. Riveranii care lucrează în zonă vor avea anumite intervale când vor putea traversa sectorul de drum închis.  Autoritățile au anunțat astăzi și variantele ocolitoare, atât pentru autoturisme, cât și pentru camioane.

Foto: observatornews.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate