Live

ȘTIRILE ZU

Metropolitan Opera din New York difuzează online spectacole

Metropolitan Opera din New York difuzează online spectacole

Vor fi disponibile în streaming spectacole celebre printre care „La Traviata” și „Carmen”.

Conducerea Operei new-yorkeze spune ca incearca astfel sa consoleze iubitorii de operă în aceste vremuri dificile. În fiecare seară vor fi oferite spectacole din colecţia celor lansate în versiune HD în ultimii 14 ani. In Romania, spectacolele se vad tarziu, de la 1.30 noaptea.

Ce se mai intampla in Europa …

Austria aplica restrictii severe – se interzic intalnirile la care participa mai mult de 5 persoane au fost interzise … practic nimeni nu mai are voie sa se vada cu nimeni. Cetatenii au voie sa iasa din casa doar la cumparaturi si la munca – daca lucreaza intr-un domeniu essential.

Din aceasta dimineata, Germania inchide, in mare masura, frontierele cu Franta, Austria si Elvetia. Transportul de marfuri intre Germania si tarile vecine va fi asigurat in continuare.

Cehia a intrat în carantină. Deplasarea populației este restricționată – oamenii mai merg doar la serviciu si cumparaturi.

Grecia si-a inchis plajele si statiunile de schi, iar strazile din Atena erau aproape pustii in weekend.

Si Olanda a impus restrictii pentru limitarea raspandirii noului coronavirus - Guvernul a dispus închiderea tuturor restaurantelor si cafenelelor. S-au inchis si cluburile din Cartierul Roșu din Amsterdan.

Norvegia isi inchide toate aeroporturile si porturile maritime, iar Slovenia a suspendat transportul public.

Foto: metopera.org


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate