Live

ȘTIRILE ZU

Meciuri tari în sferturile Ligii Campionilor

Meciuri tari în sferturile Ligii Campionilor
S-au făcut perechile în cadrul sferturilor de finală ale competițiilor europene la fotbal. Tragerea la sorți a avut loc astăzi. În Liga Campionilor, capul de afiș întâlnirea e Juventus – Real Madrid, reeditarea finalei din sezonul trecut. Celelalte meciuri sunt Barcelona – AS Roma, Sevilla – Bayern Munchen și Liverpool – Manchester City. Manșele tur se vor disputa pe 3 și 4 aprilie. Returul e programat o săptămână mai târziu.
În Liga Europa, cea mai interesantă întâlnire este Atletico Madrid – Sporting Lisabona. De asemenea, cu scântei ar putea fi meciul Arsenal – TSKA Moscova. Celelalte partide din sferturi sunt Leipzig – Olympique Marseille și Lazio – Szalzburg. Partidele se vor disputa pe 5 aprilie (turul), respectiv 12 aprilie (returul).

Foto: gsp.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate