Live

ȘTIRILE ZU

Marcel Vela a anunțat semnarea Ordonanței militare cu numărul 8

Marcel Vela a anunțat semnarea Ordonanței militare cu numărul 8
Acesta face precizari privind exportul unor produse agroalimentare - mai exact este interzis, pe perioada starii de urgenta, exportul cerealelor … pe lista se afla si uleiul de seminte, zahărul si produsele de patisserie. Marcel Vela precizeaza ca masura a fost luata pentru siguranta aimentara a cetatenilor.
De asemenea,Ministerul Transporturilor va aviza de acum orice transport aerian, chiar daca aeroportul respectiv se afla in subordinea autoritatilor judetene. In felul acesta, se vor evita situatii ca cea inregistrata ieri, la Cluj, unde aproape 2a mii de persoane s-au inghesuit in parcarea aeroportului ca sa plece la munca, in Germania.
In plus, se prelungeste masura suspendarii zborurior spre si dinspre Spania, pe o perioada de 14 zile, incepand cu 14 aprilie.
Potrivit Ordonantei Miitare 8, piețele agroalimentare rămân deschise pe perioada stării de urgență. Deschise raman si unitățile farmaceutice. Iar magazinele îşi pot prelungi programul înainte de Paște in zilele de joi, vineri si sambata.
Suspendarea serviciilor din căminele de bătrâni, pe perioada stării de urgență, este interzisă - acestea trebuie sa ramana deschise.
In plus, e permisa deplasarea pescarilor și apicultorilor, la fel si circulația pentru achiziționarea de mașini și de piese de schimb.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate