Live

ȘTIRILE ZU

Linii speciale de acces pentru pasagerii care vin din China

Linii speciale de acces pentru pasagerii care vin din China
Pe toate aeroporturile internaționale din țară au fost înființatelinii speciale de acces pentru pasagerii care vin din China anunțăMinisterul Sănătății. Este încă o măsură pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Ministrul Victor Costache spune că în afară de Institutul Matei Balș din București, vor fi identificate și alte centre în care să poată fi tratați eventualii bolnavi: la Iași, Târgu Mureș, Cluj, Timișoara, Sibiu dar și la Oradea.

Începând de astăzi, la"Matei Balş" se pot face teste pentru identificarea coronavirusului, iar de săptămâna viitoare şi în unităţile sanitare din oraşele menţionate.

Între timp, un suspect de coronavirus din Bacău, va fi transferat la Matei Balș, în București. E vorba de un student de 24 de ani, întors recent din China.

Foto: a1.ro
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate