Live

ȘTIRILE ZU

Lămuriri despre libertatea de mișcare după data de 15 mai

Lămuriri despre libertatea de mișcare după data de 15 mai
Au fost aduse de ministrul de interne. Marcel Vela spune ca romanii vor putea iesi din localitati de la jumatatea lunii. Vor putea merge chiar la iarba verde in afara localitatii,  daca respecta regulile de distantare sociala.
Pe de alta parte, reprezentantii industriei hoteliere anunta ca toate deplasarile in scop turistic vor fi permise, nu doar drumetiile si iesirile scurte. Concluzia lor vine dupa o intalnire la care a participat si premierul.
Saptamana viitoare, patronii din turism si ministrul sanatatii vor face regulile necesare pentru siguranta turistilor. Codul de siguranta va trebui respectat de toate hotelurile, pensiunile și motelurile.

Foto: antena3.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate