Live

ȘTIRILE ZU

Italia a înregistrat ieri cele mai multe decese cauzate de Covid-19 într-o singură zi

Italia a înregistrat ieri cele mai multe decese cauzate de Covid-19 într-o singură zi

Autoritatile au anuntat 475 de morti, cifra celor care au pierdut lupta cu noul virus se aproapie de 3 mii.

In Franta a fost instituită izolarea generală la domiciliu pentru cel puţin 15 zile. Se poate ieşi din casă doar în situaţii speciale: mersul la muncă, acolo unde nu se poate lucra de acasa, mersul la cumpărături si ... plimbatul cainelui.

In Germania, cancelarul Angela Merkel: spune ca tara se confrunta cu cea mai mare provocare de dupa al Doilea Razboi Mondial si a implorat populatia sa respecte restrictiile privind libertatea de circulatie. 28 de decese a inregistrat Germania pana acum si aproape 12a mii de cazuri de infectare.

Marea Britanie a hotarat in sfarsit sa-nchida scolile de maine ... asta dupa ce-a primit o serie de critici privind acţiunile insuficiente în sensul limitării răspândirii coronavirusului. Marea Britanie numara 70 de decese pana acum, iar ieri, intr-o singura zi, s-au inregistrat aproape 680 de noi cazuri.

Pentru prima dată, in ultimele trei luni, China nu a raportat nici un caz nou de îmbolnăvire locală. Cele 34 de cazuri nou diagnosticate ieri sunt ale unor persoane care au venit din alte tari.

Unii dintre romani inca n-au inteles ca nerespectarea izolarii acasa se pedepseste … 120 de persoane au fost amendate pana acum pentru nerespectarea autoizolării. Amenzile se apropie de doua milioane de lei, anunta Grupul de Comunicare Strategică.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate de către inspectorii sanitari din Neamț și Hunedoara.

Foto: HotNews
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate