Live

ȘTIRILE ZU

Italia a depășit China la numărul de morți

Italia a depășit China la numărul de morți

Aseara, autoritatile italiene anuntau aproape 430 de noi decese in ultimele 24 de ore. Bilantul ajunge astfel la 3.400 de decese … cu aproximativ 200 mai multe decat a inregistrat China.

In Spania bilantul deceselor a crescut cu 30% in doar 24 de ore … in total, aproape 780 de persoane si-au pierdut viata aici, iar numarul cazurilor a sarit de 17 mii.

Franta a inchis ieri toate plajele de la Mediterana, precum si pe cele din Bretania, dupa ce francezii au demonstrat ca nu asculta si nu stau in case. Si Bazilica Sacre-Coeur din Paris, situată în vârful colinei Montmartre, si-a inchis, in premiera, portile. Peste 10 mii de persoane au fost infectate in Franta … numai ieri au fost inregistrate 108 decese.

Serbia ia o decie radicala … inchide complet toate frontierele si nu-si mai primeste nici propriii cetateni. Mai intra in Serbia doar camioanele de marfa. Pana acum, in Serbia, au fost confirmate 103 cazuri de infectare cu coronavirus si nici un deces.

Germania a depasit pragul de 10 mii de infectati cu coronavirus.

Foto: antena3.ro


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate