Live

ȘTIRILE ZU

Iohannis critică bugetul pe 2019

Iohannis critică bugetul pe 2019
Purtătorul de cuvânt al Președinției, a anunțat într-o conferință de presă că șeful statului a primit abia azi proiectul de buget deși, acesta a fost votat vineri de Parlament. Klaus Iohannis spune că PSD a ajuns în pană de soluții, că bugetul nu ține cont de contextul economic, e presărat cu estimări suprarealiste și că sectoare importante rămân subfinanțate. Președintele nu a decis încă dacă va promulga sau nu bugetul, o hotărâre în acest sens urmând să fie luată în zilele următoare.
       
O decizie trebuie să ia președintele și în ceea ce privește noile propuneri pentru șefia Ministerelor Dezvoltării și Transporturilor. E Iohannvorba despre Daniel Suciu, propus la Dezvoltare și pentru funcția de vicepremier și Răzvan Cuc – la Transporturi.

Foto: Antena 3

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate