Live

ȘTIRILE ZU

Începe „Litoralul pentru toți”

Începe „Litoralul pentru toți”
De la 1 septembrie, tarifele pe litoral scad şi cu 70%, faţă de cele din vârful de sezon. Astfel, turiştii se vor putea caza în hotelurile de la malul mării cu tarife care pornesc de la 38 de lei pe noapte de persoană, la un hotel de 2 stele din Eforie Nord, sau 77 de lei pe noapte într-un hotel de 3 stele din Mamaia.
Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 210 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus.
         Până acum s-au înscris în program 57 de hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile, care oferă în total circa 6.000 de locuri de cazare.
Cele mai multe unităţi de cazare de pe litoral vor fi deschise pana la mijlocul lunii septembrie, iar turiştii îşi pot face deja rezervări.
Pachetele turistice pot fi achitate și cu carduri de vacanță.
 
Foto: observatornews.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate