Live

ȘTIRILE ZU

În septembrie începe imunizarea cu a treia doză de vaccin împotriva Covid-19

În septembrie începe imunizarea cu a treia doză de vaccin împotriva Covid-19
Anuntul a venit de la coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita. In prima faza, a treia doza va fi administrata personalului medical, persoanelor cu varsta peste 65 de ani sau aflate in evidenta cu boli cronice. Decizia a fost luată în condițiile în care, în această toamnă, este așteptat în România valul patru al pandemiei. Valeriu Gheorghita a mai precizat ca cei care au trecut prin boală, apoi au fost vaccinati cu două doze, nu mai au neapărat indicație de a o face pe a treia.

Incepand de luni, Romania va administra și tinerilor de peste 12 ani vaccinul produs de compania Moderna. Momentan se optimizează platforma națională de programare.

Foto: observatornews.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate