Live

ȘTIRILE ZU

Haosul de pe aeroporturile europene e departe de a se rezolva

Haosul de pe aeroporturile europene e departe de a se rezolva
Haosul de pe aeroporturile europene e departe de a se rezolva – principala problemă e că n-are cine să muncească: peste jumătate din angajații aeroporturilor europene au fost disponibilizați în timpul pandemiei, iar acum nu se mai găsesc oameni. La asta se adaugă și protestele și grevele de pe unele aeroporturi – pe Charles de Gaulle din Paris, de exemplu, angajații de la sol pregătesc săptămâna asta două zile grevă.
 
O mie de piloți de la Scandinavian Airlines System amenință și ei cu greva generală.
 
Zilele trecute, pe aeroportul din Frankfurt, compania Lufthansa i-a informat pe călători că trebuie să-și facă propriile  aranjamente pentru continuarea călătoriei.
 
Iar în Marea Britanie, săptămâna trecută mii de bagaje au rămas blocate pe aeroportul Heathrow pentru că nu avea cine să le manevreze.
 
Prin urmare, cei care pleacă zilele acestea în Europa trebuie să fie pregătiți pentru întârzieri mari sau chiar anulări.

Sursă foto: antena3.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate