Live

ȘTIRILE ZU

Germania se pregateste pentru deblocarea economiei, după COVID-19

Germania se pregateste pentru deblocarea economiei, după COVID-19
De astazi se redeschid parțial unele magazine, care au o suprafata de cel mult 800 de mp. Frizeriile se redeschid din 4 mai … in timp ce saloanele de tatuaje rămân închise. Tot inchise raman insa si spațiile culturale, barurile și restaurantele.
In schimb, mai multi constructori auto germani raiau producţia saptamana asta, iar din 4 mai copiii se întorc la școală. In Bavaria, landul cel mai afectat, scoala incepe o saptamana mai tarziu. E un prim pas de ieșire din izolare, anunta cancelarul Angela Merkel.
Cu peste 140 de mii de cazuri confirmate de COVID-19 si putin peste 4 mii de decese, ministrul Sanatatii din Germania spune ca situatia e sub control.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate