Live

ȘTIRILE ZU

Franța devine a patra țară care înregistrează peste 10 mii de decese cauzate de noul coronavirus

Franța devine a patra țară care înregistrează peste 10 mii de decese cauzate de noul coronavirus
 
Franta devine a patra tara care inregistreaza peste 10 mii de decese cauzate de noul coronavirus, dupa Italia, Spania si Statele Unite.

Iar Statele Unite au inregistrat un record absolut al numarului de decese cauzate de noul coronavirus – in 24 de ore autoritatile au anuntat peste 1.900 de morti. E cel mai ridicat bilant zilnic inregistrat la nivel global de la inceputul pandemiei.
Pandemia a ucis peste 80 de mii de persoane la nivel mondial.
In timpul asta, numarul cazurilor noi de coronavirus din Italia continua sa scada … in 24 de ore, s-au inregistrat 3 mii de noi cazuri. Italia n-a mai avut atat de putine cazuri noi din 13 martie.
Dupa ce Austria a mai relaxat masurile impuse de noul coronavirus, iar Danemarca a anuntat ca redeschide gradinitele si scolile primare, inca o tara europeana se pregateste sa mai renunte la restrictii. Cehia anunta ca de maine redeschide  magazinele si atelierele.
Cehia a fost una dintre primele ţări care a impus stare de urgenţă, iar măştile au devenit obligatorii. Ţara are acum mai putin de 5 mii de cazuri de persoane infectate si 80 de decese.
 

Foto: Antena 3
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate