Live

ȘTIRILE ZU

Fermierii protestează din nou, la Brașov

Fermierii protestează din nou, la Brașov
. Zeci de tractoare și utilaje circulă pe străzile orașului, blocând traficul. La fel s-a întâmplat și ieri – fermierii au autorizație de a protesta astfel și mâine. Un protest similar are loc azi și în Sibiu.
Protestele continuă și în Europa. În Franța, mii de fermieri cu utilaje au pornit în marș spre Paris – Ministerul român al Afacerilor Externe a transmis o atenționare de călătorie privind  posibile blocaje ale accesului în Paris și în alte zone din Franța. Iar în Belgia, oamenii amenință că vor bloca cele mai mari porturi după ce ieri au blocat autostrăzile din sudul țării și au parcat tractoare în apropierea Parlamentului European din Bruxelles. Oamenii cer măsuri de sprijin la nivelul Uniunii.

Foto: observatornews.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate