Live

ȘTIRILE ZU

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Mlada Boleslav

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Mlada Boleslav
FCSB se pregătește de următorul test în Liga Europa. Mâine joacă prima manșă din dubla cu cehii de la Mlada Boleslav, în turul trei preliminar. Clubul anunță că a pus în vânzare biletele de intrare la meci. Costă între 10 și 30 de lei și pot fi cumpărate online, de pe bilete-fcsb.ro. Partida se joacă pe stadionul Marin Anasta sovici, din Giurgiu, mâine, de la ora 20. Returul e programat joia viitoare, în Cehia.  Tot în turul trei preliminar al Ligii Europa joacă mâine și CS U Craiova – o întâlnește pe AEK Atena, de la 19 și 15 minute.
 
 Astăzi, însă, CFR Cluj o înfruntă în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, pe campioana Scoției, Celtic Glasgow. Meciul se joacă la Cluj Napoca, de la ora 21.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate