Live

ȘTIRILE ZU

Fără mini-vacanță de 1 iunie

Fără mini-vacanță de 1 iunie
Anul acesta, nu vom avea mini-vacanță de Ziua Copilului. Deși ziua de 1 iunie este liberă prin lege, fiind sărbătoare legală, Guvernul a decis să nu dea liber luni, 31 mai, pentru a face punte cu weekendul.
Soluția Ministrului Muncii, Raluca Turcan, a fost ca cei interesați să-și ia o zi de concediu, pentru a putea beneficia de un weekend prelungit.
„Discuţia este mai un pic mai delicată. Știu că multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte, pot să își ia o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu, pentru a crea această punte.
Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este de a-ţi lua o zi de concediu.”, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Foto: jurnalul.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate