Live

ȘTIRILE ZU

Energia devine strategică în România

Energia devine strategică în România

Iar Apărarea primește mai mulți bani. Sunt două dintre deciziile luate astăzi, în CSAT, în contextul conflictului ruso-ucrainean. Președintele Klaus Iohannis a anunțat, după ședința de la Cotroceni, că e nevoie de creșterea capacității de apărare a statului român și se impune creșterea procentului pentru apărare de la 2% din PIB, cât este în prezent, la 2,5%. De asemenea, șeful statului spune că se impune realizarea independenței energetice a României, în principal prin dezvoltarea energiei regenerabile și nucleare civile.

În ceea ce privește sprijinul pentru refugiații din Ucraina, Iohannis anunță înființarea unui hub care să permită colectarea ajutoarelor umanitare.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate