Live

ȘTIRILE ZU

Elena Undrea – condamnată la 6 ani de închisoare

Elena Undrea – condamnată la 6 ani de închisoare
 Sentință definitivă în Dosarul Gala Bute. Fostul Ministru al Dezvoltării, Elena Udrea a fost condamnată, azi, la6 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și abuz în serviciu. De asemenea, fostul președinte al Federației Române de Box,  Rudel Obreja a primit 5 ani de detenție. În acelaşi dosar, va executa o pedeapsă de trei ani şi Tudor Breazu iar Ion Ariton a fost achitat. Dosarul Gala Bute este pe rolul instantelor din aprilie 2015 și a vizat împrejurările în care a fost organizat și finanțat evenimentul sportiv din 2011.
Sentinţa în cazul Elenei Udrea trebuie pus în practică imediat însă fostul ministru se află încă din februarie în Costa Rica, unde a cerut azil politic.

Foto: Antena 3

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate