Live

ȘTIRILE ZU

Echipele românești din competițiile europene și-au aflat posibilii adversari din turul al treilea

Echipele românești din competițiile europene și-au aflat posibilii adversari din turul al treilea
FCSB, Viitorul și CS U Craiova și-au aflat posibilii adversari din turul trei preliminar al Ligii Europa. Dacă trece de Rudar Valenje, FCSB se va bate cu învingătoarea duelului dintre Hajduk Split și Slavia Sofia. Pe elevii lui Hagi îi așteaptă un meci de foc, dacă trec de Vitesse, în turul 2. Viitorul s-ar putea duela cu PAOK Salonic sau FC Basel. Iar CSU Craiova, calificată direct în turul 3, va întâlni fie pe Leipzig, fie pe Hacken din Suedia.
Tot azi, CFR Cluj și-a aflat posibilii adversari din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Dacă trec de Malmo, feroviarii vor întâlni pe învingătoarea duelului dintre Ludogorets – Bulgaria și Vidi – Ungaria. Primul meci cu Malmo e mâine, în Gruia.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate