Live

ȘTIRILE ZU

Durere mare pentru CFR Cluj

Durere mare pentru CFR Cluj
Echipa paraseste Liga Campionilor, dupa un meci dramatic, decis in urma loviturilor de departajare. In timpul regulamentar de joc, CFR Cluj- Dinamo Zagreb s-a terminat la egalitate, 2-2 … apoi, in urma loviturilor de departajare, ai nostril au pierdut cu 5 la 6.
România ramane astfel fără reprezentantă în Liga Campionilor după ce CFR Cluj a ratat calificarea în turul III preliminar. In urma infangerii, CFR Cluj își va continua aventura europeană în turul III preliminar al Europa League.
Echipa lui Dan Petrescu ar putea sa ajungă direct în play-off. Si asta pentru ca UEFA organizează preliminariile Europa League în trasee distincte pentru echipele care vin din Liga Campionilor, iar în acest sezon, două dintre cele 10 formații eliminate aseara vor ajunge direct în play-off-ul Europa League. Cele doua formatii vor fi trase la sorti.

Foto: AntenaSport.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate