Live

ȘTIRILE ZU

După data de 15 mai putem vorbi despre relaxarea restricțiilor

După data de 15 mai putem vorbi despre relaxarea restricțiilor
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa sedinta de la Cotroceni, ca in functie de modul in care va arata situatia infectarilor, de la mijlocul lunii viitoare ne putem gandi la un plan de relaxare. Ridicarea restrictiilor se va face gradual, mai ales ca si specialistii spun ca virusul nu va disparea. De asemenea, presedintele a anuntat ca lucreaza impreuna cu Guvernul la implementarea unor masuri de relansare a economiei. In present este in vigoare un decret pentru starea de urgenta care se termina pe data de 15 mai.
        Pe de alta parte, seful statului a tinut sa-i linisteasca pe varstnici, dup ace in spatiul public a aparut idea carantinarii persoanelor de peste 65 de ani. Iohannis spune ca un astfel de plan este inacceptabil.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate