Live

ȘTIRILE ZU

Doua județe impun purtarea măștii în apropierea școlilor

Doua județe impun purtarea măștii în apropierea școlilor
Dupa judetul Galati, si Botosaniul impune purtarea mastii in apropierea unitatilor de invatamant. Masura a fost decisa in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si este valabila, de maine. Astfel, purtarea mastii de protectie devine obligatorie pe o raza de 100 de metri in jurul scolilor din judetul Botosani, precum si in perimetrul acestora, anunta Prefectura.
In judetul Galati, aceasta masura a intrat in vigoare astazi. De asemenea, autoritatile din Satu Mare analizeaza posibilitatea introducerii acestei obligatii la nivel judetean.
Totul – ca urmare a numarului mare de imbolnaviri de COVID 19 din ultima perioada.
Astazi, raportul transmis de grupul de Comunicare Strategica arata ca au fost inregistrate aproape 1.600 de cazuri noi din 6.500 de teste efectuate in ultimele 24 de ore. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti – 560. 

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate