Live

ȘTIRILE ZU

Dosarul penal pe numele șoferului mașinii cu numere anti-PSD ar putea fi clasat

Dosarul penal pe numele șoferului mașinii cu numere anti-PSD ar putea fi clasat
Șoferul mașinii cu numere anti-PSD scapă de acuzații. Dosarul deschis pe numele său ar putea fi clasat. Este propunerea pe care au transmis-o azi reprezentanții Direcției Rutiere Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. După clasarea dosarului penal, lui Răzvan Ștefănescu îi va fi restituit permisul de conducere, suspendat anterior de către agenții de poliție. Totdată, Șeful Poliției Române a dispus declanșarea unei anchete interne.
Șoferul a intrat în țară pe 17 iulie prin Vama Nădlac și de atunci a fost oprit în trafic de 4 ori, în Hunedoara, Dolj, Olt și apoi în Capitală, unde i-au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și permisul de conducere. 
 
Foto: observator.tv

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate