Live

ȘTIRILE ZU

Dispare Taxa Oxigen

Dispare Taxa Oxigen

Primarul General Gabriela Firea a anunțat că renunță la vigneta pentru Bucureşti. Decizia vine în urma sondajului realizat pe Facbook, unde, 90% dintre bucureșteni care au participat au spus că nu sunt de acord cu această taxă. Edilul spune că toţi bucureştenii care au cumpărat deja vigneta îşi vor primi banii înapoi.

Între timp, Greenpeace România contestă renunțarea la taxă și cere Ministrului Mediului, Costel Alexe, să intervină de urgență. Organizația susține că decizia primarului ne va costa pe toți pentru că vor urma amenzi uriașe de la Comisia Europeană. Potrivit Greenpeace, în România mor anual peste 20.000 de oameni din cauza poluării.

Foto:a1.ro


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate