Live

ȘTIRILE ZU

De la jumătatea lunii, locurile de parcare din București, marcate cu linii albastre, devin cu plată

De la jumătatea lunii, locurile de parcare din București, marcate cu linii albastre, devin cu plată
De la jumătatea lunii, locurile de parcare din București, marcate cu linii albastre, devin cu plată.

Cine-și lasă mașina în aceste spații și nu plătește, riscă o amendă de 200 de lei pe zi. Amenzi vor primi și cei care-și lasă mașinile în alte locuri interzise - pe trotuar, de exemplu.

Riveranii, care trebuie să demonstreze cu acte că stau în zonă, vor plăti un tarif preferenţial de 1,6 lei pentru o noapte de parcare... e valabil între 7 seara și 7 dimineața. Se poate și cu abonament – pentru o lună, de exemplu, rezervarea pe timp de noapte costă 50 de lei, la care se adaugă și locul de parcare pe timp de zi... încă 100. În total 150 de lei pentru un riveran ca să stea liniștit că are unde să-și lase mașina și ziua și noaptea timp de o lună în proximitatea casei.

Sursa foto: observatornews.ro
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate