Live

ȘTIRILE ZU

De la 1 septembrie, vacanțele în Bulgaria se fac doar cu certificat digital european COVID

De la 1 septembrie, vacanțele în Bulgaria se fac doar cu certificat digital european COVID
MAE anunță că românii vor putea intra în țara vecină doar dacă prezintă documentul care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală, potrivit noilor măsuri luate de autoritățile de la Sofia. Printre categoriile exceptate de la această regulă sunt persoanele care tranzitează teritoriul bulgar și garantează părăsirea imediată a țării, precum și copiii de până la 12 ani.
 
Și autoritățile de la Madrid au luat o măsură similară. Spania a inclus Bucureștiul și Județul Ilfov pe lista roșie. Astfel, persoanele care provin din această zonă trebuie să prezinte certificatul digital european la îmbarcare. Măsura este valabilă de astăzi și până pe 5 septembrie inclusiv. Restul României rămâne pe lista verde.


 Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate