Live

ȘTIRILE ZU

De astăzi stăm în casă obligat-forțat

De astăzi stăm în casă obligat-forțat
De astăzi intra in vigoare ordonanta militara 3 care interzice deplasarile de la domiciliu si pe timp de zi. De la ora 12 Politia incepe controalele pe strazi.
Sunt permise deplasarile in interes profesional, cele pentru cumparaturile esentiale, deplasarile la medic, precum si cele pentru ajutarea sau ingrijirea unui batran sau bolnav.
Oricare dintre aceste iesiri trebuie musai insotita fie de adeverinta de la angajator, fie de o declaratie pe proprie raspundere cu datele personale si scopul iesirii ... si neaparta actul de identitate. Se accepta si declaratiile scrise de mana sau cele pe telefon sau pe orice dispozitiv electronic. Persoanele de peste 65 de ani sunt obligate sa stea in casa – au voie afara pentru cumparaturi si deplasari de stricta necesitate, doar intre orele 11 si 13 ... in afara acestor ore e permisa iesirilor in interes profesional sau pentru activitati agricole.
 

Foto: Antena 3
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate