Live

ȘTIRILE ZU

Datoriile la Fisc din ultimii 5 ani vor trebui plătite până în martie 2019

Datoriile la Fisc din ultimii 5 ani vor trebui plătite până în martie 2019
Dacă te știi cu datorii la FISC, pune bani de-o parte. Toate datoriile din ultimii 5 ani vor trebui plătite până în luna martie a anului viitor. Anunțul a fost făcut azi, de Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici. Potrivit acestuia, deciziile de impunere vor fi trimise de Fisc până la jumătatea lunii noiembrie. Cine plătește până la finale acestui an, beneficiază de o reducere de minim 10%, spune Teodorovici. 
ANAF a început deja să trimită decizii de impunere pentru anul 2013, având în vedere că datoriile de atunci se apropie de prescripție. Mulți contribuabili s-au plâns, însă, că au fost puși pe drumuri pentru ca fie nu au nimic de plata si trebuie să dovedeasca asta, fie calculele facute de ANAF sunt greșite.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate