Live

ȘTIRILE ZU

Cum se pregătește Elena Gheorghe pentru concertul de la Sala Palatului?

Cum se pregătește Elena Gheorghe pentru concertul de la Sala Palatului?
Elena Gheorghe pregătește ZUper concertul pe care-l va susține pe 23 mai, la Sala Palatului. Artista ne-a povestit exact cum se pregătește pentru marele eveniment.

“Chiar dacã îmi place sã îmi încep dimineaţa cu o cafea bunã, în ultimul timp am renunţat la ea, tocmai pentru a evita deshidratarea, al cãrei impact îl resimt imediat la nivelul corzilor vocale. Ba chiar am şi un truc, pe care îl folosesc înainte de concerte: consum mai multe acadele, despre care se ştie cã ajutã fantastic la stimularea glandelor salivare, care, la rândul lor hidrateazã corzile vocale. Iar de când am descoperit acadelele de la farmacie, fãrã zahãr, nu pot decât sã spun cã sunt foarte fericitã”, povesteşte Elena. 
 
În plus, înainte fiecărui concertul, artista nu uită să consume The Elvis Smoothie: „Este un smoothie fãcut din combinaţia preferatã a lui Elvis Presley: bananã şi unt de arahide. Eu adaug câteodată şi puţinã ciocolatã neagrã şi o canã de lapte de migdale neîndulcit. E o bãuturã delicioasã şi în cazul meu funcţioneazã de minune, mai ales cã e cunoscut faptul cã banana, în combinaţie cu ciocolata neagrã alungã emoţiile! Pentru cã da, trebuie sã recunosc,  am emoţii mari pentru tot ce se va întâmpla pe 23 mai!”, conchide artista.
Altfel...
 
E simplu. Pe 23 mai, la Sala Palatului, Elena Gheorghe promite un show fabulos. Artista va avea alături artiști importanți din muzica armânească: Gicu Coada, Sirma Guci sau Steaua di Vreari.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate