Live

ȘTIRILE ZU

Coplata la privat și Drumul express Craiova – Pitești - pe ordinea de zi a ședinței de azi a Executivului

 Coplata la privat și Drumul express Craiova – Pitești - pe ordinea de zi a ședinței de azi a Executivului
Guvernanții discută astăzi subiecte importante pentru sănătate sau infrastructură. Astfel, urmează să se decidă dacă se introduce coplata în sistemul de sănătate privat. În acest fel, pacienții ar urma să plătească mai puțin dacă aleg să se trateze într-un spital privat.
De asemenea, tot astăzi vor fi aprobate proiectele privind construirea centurii de ocolire orașului Craiova – varianta sud dar și deblocarea lucrărilor la drumul express Craiova – Pitești.  Practic, vor începe exproprierile pt cel de-al doilea tronson al drumului express, după ce săptămâna trecută s-a făcut același lucru pt primul tronson. Șoseaua Craiova – Pitești a fost numită Autostrada Ford după ce, producătorul de autoturisme a reclamat în mai multe rânduri că lipsa drumurilor îi limitează dezvoltarea.

Foto: HotNews.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate