Live

ȘTIRILE ZU

Conturile Blue Air și Wizz Air – poprite din cauza nerespectării drepturilor pasagerilor

 Conturile Blue Air și Wizz Air – poprite din cauza nerespectării drepturilor pasagerilor
Compania olandeză FlightClaim, a obținut în instanță în România, Spania și Germania, decizii definitive în procese intentate companiilor aeriene care nu au plătit compensațiile legale pentru pasagerii zborurilor anulate sau întârziate. FlightClaim a apelat, apoi, la executorii judecătorești pentru a pune poprire pe conturile companiilor aeriene în cauză. Blue Air și Wizz Air s-au ales cu 3 proceudir de executare în luna ianuarie a acestui an. Alte companii sunt vizate de aceeași procedură în instanță.
        Compensațiile legale în cazul nerespectării drepturilor pasagerilor sunt între 250 și 600 de euro. Românii nu prea obișnuiesc să își ceară drepturile, astfel că din 30 de pasageri eligibili, doar unul ăși obține drepturile de la companiile aeriene.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate