Live

ȘTIRILE ZU

Controalele de noapte mai severe în București

Controalele de noapte mai severe în București
Prefectura Capitalei anunță că numărul polițiștilor și jandarmilor care fac verificări după ora 20, va fi suplimentat. Astfel, în spațiile publice vor exista filtre permanente de verificare pentru cel puțin o lună, începând din această seară. Totodată, controalele privind respectarea normelor de către cetățeni și operatorii economici se vor face intensiv, de astăzi.
        Măsurile vin în condițiile creșterii alarmante a infectărilor zilnice cu SARS COV 2.
        Tot din acest motiv, la Palatul Cotroceni are loc o ședință în vederea stabilirii unor noi restricții în contextul pandemiei. Ședința începe la ora 17.30.
        Printre măsurile luate în discuție ar putea fi introducerea certificatului verde la locul de muncă, interzicerea circulației între localitățile cu incidență mare sau interzicerea activităților care pot crea aglomerări.
        Există, însă, și varianta unei vacanțe pentru toți elevii, începând de luni.

Foto: 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate