Live

ȘTIRILE ZU

Contestații după rezidențiat

Contestații după rezidențiat
Peste 200 de candidați, care au dat examenul în București, cer reevaluarea puctajului – cei mai mulți sunt la medicină generală. Aceștia susțin că evaluarea grilelelor s-a făcut fără ca ei să fie de față, ceea ce încalcă metodologia. Din cauza unor probleme tehnice, grilele de concurs au fost scanate greșit, motiv pentru care lucrările au fost recorectate. Abosolvenții de medicină spun însă că ei trebuiau să fie de față la recorectare.
De partea cealaltă, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București spune că nu a existat nici un dubiu în ceea privește corectitudinea, acuratețea și transparența Concursului de Admitere în Rezidențiat.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate