Live

ȘTIRILE ZU

Ciorbele din restaurante – pline de E-uri

Ciorbele din restaurante – pline de E-uri
Cel puțin așa arată un studiu InfoCons cu privire la ingredientele și valorile nutriționale ale preparatelor din această categorie. Au fost descoperite ciorbe cu până la 14 aditivi și aproape 40 de grame de sare pe porție. Studiul InfoCons a vizat 270 de preparate printre care ciorba de văcuță, de fasole cu afumătură, de burtă, a la grec sau chiar ciorba de legume.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate