Live

ȘTIRILE ZU

CFR Cluj joacă în play-off ul Ligii Campionilor, FCSB şi CS U Craiova trag tare în Liga Europa.

CFR Cluj joacă în play-off ul Ligii Campionilor, FCSB şi CS U Craiova trag tare în Liga Europa.
 CFR Cluj va juca acasă primul meci din play-off ul Ligii Campionilor. Turul cu Slavia Praga, se va disputa la Cluj, marţi, de la ora 22ă. Manşa secundă e programată în Cehia pe 28 august de la aceeeaşi oră. Feroviarii s-au calificat aseară în ultima fază preliminară înaintea grupelor Ligii Campionilor, după ce au eliminat-o pe Celtic Glasgow.
        Între timp, FCSB şi CS U Craiova îşi încearcă norocul în Liga Europa. Ambele joacă mâine meciul decisiv în turul trei preliminar. FCSB are întâlnire, în Cehia, cu Mlada Boleslav, de la ora 20 iar CS U Craiova se bate, tot în deplasare, cu AEK Atena, de la ora 21. Dacă roş-albaştrii au făcut 0 la 0 acasă, oltenii trebuie să tragă tare: în tur au fost învinşi cu 2 la 0.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate