Live

ȘTIRILE ZU

Cea mai mare conferință de marketing din zona Moldovei se desfășoară în septembrie la Iași

Cea mai mare conferință de marketing din zona Moldovei se desfășoară în septembrie la Iași
The Marketing Experience va avea loc pe 26 Septembrie la Agora Iași, iar biletele ți le poți achiziționa accesând site-ul www.themxp.ro.

Șapte specialiști în marketing din arii precum strategie, social media, event communication, performance media și PR vor împărtăși din cunoștințele pe care le-au acumulat de-a lungul timpului. Printre numele confirmate până acum îi amintim pe Alex Dona (Times New Roman), Alexandru Negrea (Social Smarts), Dragoș Smeu (Mavericks), Ioana Zvâc & Laura Ionescu (Dume De Mestecat) și Mihaela Ganciu (Caracteristic PR).

„Marketingul a devenit rapid un domeniu foarte căutat, iar majoritatea conferințelor au loc de obicei în capitală. Astfel, a apărut The MXP, cea mai mare și singura, de altfel, conferință de marketing din zona Moldovei. Știm că Iașiul este marcat pe hartă ca fiind centru de IT, dar noi vrem să-l facem cunoscut și din punctul de vedere al marketingului.

The MXP se adresează persoanelor care lucrează în domeniul marketingului sau care doresc să își înceapă o carieră în acesta, dar și pentru antreprenorii care vor să înțeleagă mai mult din tainele acestui domeniu. Așadar, pe 26 septembrie, ne vedem în Iași, la Agora, pentru a ne crește experiența în marketing la The Marketing Experience”, declară organizatorii conferinței.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate